Print Friendly, PDF & Email

Borettslaget Iladalen VI ligger i Sagene bydel i Oslo, rett innenfor ring 2 og midt mellom Uelandsgate og Akerselva. Borettslaget består av to bygninger med til sammen 117 andelsleiligheter Griffenfeldtsgate 17 og Søren Jaabæksgate 8. Det er registrert i Brønnøysund med organisasjonsnummer 952771388. Borettslagets eiendom har gårdsnr. 219, bruksnr. 104 og 210.

Borettslaget er medlem av Huseierenes Landsforbund. Denne nettsiden inneholder generell informasjon for beboere og fungerer som en oppslagstavle for borettslaget.

Styret

Styret møtes jevnlig og jobber med saker som blir vedtatt ved generalforsamlingen, fatter beslutninger om forhold i borettslaget, og svarer på spørsmål fra beboere. Styresammensetningen endres hvert år etter generalforsamlingen.
Styret for 2018/2019
Karianne Bakke Gjengedal (Styreleder)
Håvard Mørkved Bohne
Joakim Eikeland

Varamedlemmer
Linn Astrid Blix Torget
Katrine Hamre Sørlie

Styret kan kontaktes ved å legge et brev i styrepostkassen ved vaskeriene, sende en e-post til styret@ivi.no, eller enda bedre, via vårt kontaktskjema.

Her ligger borettslaget:


Vis My Saved Places i et større kart

Bildehistorie for Borettslaget Iladalen VI

Her er noen bilder fra før og etter oppføringen av bygningene Griffenfeldts gate 17 og Søren Jaabæks gate 8. Bygningene er merket i rødt/blått. Du kan klikke på bildene og få et større bilde. Har du noe som kan tilføyes oppfordres du til å kontakte styret med tekst. Det ville vi satt pris på.

no images were found


Flere historiske bilder av Iladalen kan man se på Oslobilder.no. Oslobilder er en felles inngang og søkeportal til Oslo byarkiv og Oslo Museums databaser med historiske oslobilder.

Les mer om Ilas historie på Wikipedia