Denne siden vil ikke lengre bli oppdatert.

Benytt borettslagets Vibbo-side, www.vibbo.no/iladalen-vi, for oppdaterte regler og info.

Finner du ikke svar på ditt spørsmål her kan du kontakte Styret via borettslagets Vibbo.

Husordensregler og våtromsinstruks

Borettslagets vedtekter og husordensregler kan lastes ned i PDF (klikk på lenkene under):

Brannsikringsutstyr

brannslukkningsapparat

I henhold til forskriftene skal det være installert en røykvarsler og brannslokningsapparat eller brannslange i alle leilighetene. Det er installert røykvarsler og brannslokningsapparat i loftsetasjen i alle oppganger og brannslanger i kjeller ved vaskerom. I 2020 ble det installert nytt felles brannvarslingsanlegg fra SFTY med røykvarslere i fellesarealer og én i hver leilighet. Se ev www.sfty.no/video. I 2008 ble det installert brannslanger i alle leiligheter. Det er andelseiers ansvar at denne eller annet slokkeutstyr er tilstede og fungerer etter forutsetningen.

Dyrehold

Hund og skilpaddeFor å holde dyr ber vi om at du sender en søknad til styret.

Dugnad

Dugnad

Vi prøver å få til en ordentlig dugnad en gang i året. Jo flere vi er, desto raskere blir vi ferdige, og dessuten er det mye hyggeligere å være 50 mennesker enn 8. Så du oppfordres til å være med å rydde opp i borettslaget vårt neste gang det er dugnad! Rundskriv henges opp ved inngangene når tidspunkt for dugnad er fastsatt – vi prøver som regel å få det unnagjort før 17. mai.

Elektrisk anlegg

artikkel-elektriskBoligselskapet er ansvarlig for at det elektriske anlegget og utstyret i fellesarealet til enhver tid er i orden. I forhold til anlegg og utstyr i den enkelte boenhet er eier og/eller bruker av den enkelte leilighet ansvarlig for å holde elektrisk utstyr i orden etter gjeldende orden og forskrift.

Nøkler

NøkkelNøkkelen til hovedinngangen er en systemnøkkel, dvs den kan ikke kopieres av andre enn styret i borettslaget. Kontakt styret via Vibbo dersom du trenger en ny nøkkel. Vi vil rekvirere en nøkkel fra Access Låsspesialisten AS og denne kan hentes i butikk eller sendes i postoppkrav til deg. Styret har ikke nøkler til boenhetene eller postkassene, så disse må beboer selv få slipt opp kopier av.

Skilt til postkasser og navn på ringeklokke

postkasseBorettslaget lager selv skilt til postkasser. For å få skilt til postkasse og oppdatert navn på ringeklokke ta kontakt med styret. Oppgi også leilighetsnummeret ditt (1-117).

Utleie av leilighet (Bruksoverlating / Framleie)

artikkel-utleieHvis du ønsker å leie ut leiligheten din, må du sende en skriftlig søknad til styret. Søknadsskjemaet kan du laste ned her. I skjemaet må andelseier begrunne søknaden og oppgi at du kjenner dine forpliktelser som andelseier og fremleier. Se vedtektene for informasjon om bruksoverlating for detaljer. Søknaden sendes deretter til OBOS, vår eiendomsforvalter, som vil behandle saken, evt. send den direkte til vår forretningsfører per epost.

Borettslaget Iladalen VI
Snr. 5289
OBOS Eiendomsforvaltning
Postboks 6668 St. Olavs plass
0129 Oslo

Vaskeri

VaskeriVaskeriene befinner seg i kjelleren i hvert bygg. For å benytte vaskemaskinene og tørketrommelen i fellesvaskeriene betaler du på kortautomaten med enten Visa eller Mastercard.

Åpningstider

  • Man-fre 7.30 – 22.00
  • Lør 9.00 – 19.00
  • Søn 13.00 – 19.00

OBS: Ved betaling utenfor disse tidspunktene vil ikke maskinene starte.

Grill på balkong

BBQ by unsplash.com/@zaccain

Det er tillat med elektrisk- og gassgriller på balkongen, så lenge dette ikke er til sjenanse for andre beboere.

Avtrekksvifter på kjøkken og bad

I henhold til borettslagets vedtekter, så er det ikke tillatt å koble til avtrekksvifter til luftekanalene på verken bad eller kjøkken.

Parkering

Parkering i Søren Jaabæks gateBorettslaget har dessverre ingen parkeringsplasser og dette må dermed gjøres på gaten. Man må ha beboerparkering for å parkere i gaten. Dette bestilles hos Oslo kommune. Evt må man betale på parkometer eller f.eks EasyPark (kode 2300).