Prosessen med tilstandsrapporten fra Obos og tiltak til hva som bør gjøres har vært mer arbeidskrevende en styret først antok. På forrige beboermøtet dukket det også opp endel uavklarte saker og styret jobber med å få avklart dette sammen med Obos. Dessverre har dette tatt lenger tid enn vi skulle ha ønsket og vi vi beklager dette.

Rørfornying
Noen beboere har etterspurt en rør-i-rør-løsning og vi jobber derfor parallelt med å undersøke denne muligheten. I løpet av to uker vil vi ha befaring med et firma som tilbyr en slik løsning. Når vi har fått tilbakemelding fra dette selskapet vil vi kunne ha et bedre sammenligningsgrunnlag og dermed kunne anbefale den beste løsningen.

Når dette er avklart vil vi gå ut med mer informasjon og invitere til et beboermøte med informasjon om videre gang.


beining

Digital Consultant at Portada.no : web, apps, graphic & advertising. Former radio host @Radio_Nova. I love music!