Slutt på papirdunk i kjellerBorettslaget har fått pålegg fra brannvesenet om å fjerne papirdunker i kjeller grunnet brannsikkerheten. Disse dunkene vil erstattes med egne containere på utsiden av byggene.

Papircontainere vil bli satt ut ved tørkestativene midt bak Griffenfeldsgate, og på enden Søren Jaabæksgate 8a. Det positive er at det vil bli noe gunstigere for borettslaget å ha papir utendørs, pga. reduserte vaktmesterutgifter.

Når det gjelder vanlig avfall må beboere bli flinkere til å kildesortere. Blå, grønne og vanlige poser må benyttes. Informasjon om dette finnes på sidene til Renovasjonsetaten. Alt avfall må pakkes i poser og posene må knytes godt igjen, slik vi har beskrevet søppelhåndtering og kildesortering tidligere.

Slurves det med dette vil søppelsjaktene bli stengt av Renovasjonsetaten.

Kategorier: Nyheter

beining

Digital Consultant at Portada.no : web, apps, graphic & advertising. Former radio host @Radio_Nova. I love music!