Kjære beboere
Det er en del saker og prosjekter på gang samtidig nå, og vi har dessverre ikke fått informert dere ordentlig om det som skjer. Her er en liten oppsummering.

I regi av Obos OpenNet blir internett og TV oppgradert i disse dager. Det kommer nye dekodere til alle beboere i posten, og dere skal få beskjed direkte fra OpenNet om installasjon i leilighet. Se brev og informasjon som skal være hengt opp på inngangsdørene. Vi venter svar på hva som skal gjøres med de gamle dekoderne. Det blir en økning på 50 kroner i fellesutgifter, ellers er dette kostnadsfritt for borettslaget.

Fellesutgiftene for februar ble ca 700 kr høyere for Søren Jaabæks gate pga en avregning som Obos gjorde for Akonto til varmtvann for 2019. Vi har ikke pleid å få dette før, men etter det vi har forstått er det pga uvanlig høye strømpriser det året.

Det blir installert nye branndører i både Griffenfeldts gate og Søren Jaabæks gate de neste ukene. Dørene som er der nå er ikke godkjent.

Vi har hatt befaring og venter på kollektivt tilbud for skifte av vinduer og dører for de som har meldt interesse. Vi håper dette er klart også innen kort tid.

Kategorier: Nyheter