Det er i disse dager sendt ut en invitasjon til vårdugand. Grunnet corona-situasjonen avvikles dugnaden i år, som i fjor, via sjau.no. Linken finner dere her.

Du huker av hvilke oppgaver du ønsker å delta på slik at andre kan se at dette blir gjort. Oppgavene utfører du når det passer for deg i løpet av perioden.

Det er bestilt opp to containere, èn til Griffenfeldts gate og èn til Søren Jaabæks gate som leveres onsdag 3. mai og vil bli hentet igjen fredag den 14. mai. Det er viktig at alle kun bruker gjennomsiktige søppelsekker, da borettslaget får gebyr på kr. 115,- pr sekk dersom man hiver sorte søppelsekker i containere. Det er også gebyr dersom man kaster spesialavfall som maling, hvitevarer etc. Vi vil sette ut utstyr som raker, spader, koster, gjennomsiktige søppelsekker, etc. som kan benyttes til dugnadsarbeid i vaskerommene i de respektive byggene. Vi håper alle ønsker å ta i et tak slik at vi får et hyggelig borrettslag, til tross for omstendighetene

Velkommen til dugnad!

https://sjau.no/iladalen-borettslag-vi-vardugnad-2021

Kategorier: Nyheter