Under gårsdagens generalforsamling ble det en avklaring på hva som skjer med rehabilitering av rør og bad.

Alternativ 1. Nye rør og bad

Alternativ 1. ble vedtatt med overveldende flertall. Følgelig ble Alternativ 2. Nye / rehabiliterte rør (rør-i-rør) ikke stemt over. Styret vil nå jobbe med å finne et egnet selskap for prosjektadministrasjon, for deretter å kontrahere en entreprenør.

I tillegg ble det innkomne forslaget til husordensreglene vedtatt:

8. Grill
Det er kun tillatt med elektrisk- og gassgrill på balkongene.

 

Anne-Margrethe Barnevik Fladen trer ut av styret som varamedlem og blir erstattet av Andreas Beining. Nytt styremedlem er Simen Grønn Kleveland. Børre Amundsen ble gjenvalgt som styreleder. Styret takker beboerne for oppmøtet og ønsker det nye styremedlemmet velkommen!

Mer informasjon vil bli sendt ut av Obos Eiendomsforvaltning AS.


beining

Digital Consultant at Portada.no : web, apps, graphic & advertising. Former radio host @Radio_Nova. I love music!