Da den vanlige mobile vaskekortladeren dessverre er ødelagt, må kommende ladevakt, dvs. 6. sept, flyttes fra Griffenfeldtsgate til Søren Jaabæks gate. Her kan vi nemlig lade via den veggmonterte laderen.

Den veggmonterte laderen er dessverre ikke like lett å bruke som den gamle, og for å gjøre ladingen så rask som mulig for alle, er det best om vaskekortene lades opp for 200 kr.

I tillegg kan balkongkassene til beboerene i Griffenfeldtsgate hentes under ladevakten.

Styret jobber med å få en ny mobil lader.


3 kommentarer

Kjersti_tofte · 30. august 2011 17:22

Sist ladevakt som var i søren jaabeksgate 16 aug, var laderen ødelagt så ingen fikk ladet, jeg hadde da pga sommerferie ikke hatt mulighet til å lade siden juni. Har dermed heller ikke fått vasket (untatt hos venner) siden juni. Ladevekten sa da at dere skulle sette opp ny lade vakt uken etter fordi laderen ikke virket denne dagen. Det har ikke blitt gjort. Neste ladevakt vil være tre uker etter sist ladevakt. det er litt lenge å vente om man har gått tom på kortet. Kan dere være  så snille sette opp en ekstra ladevakt denne uken? en halv time eller noe? Det hadde også vært fint å få til en ordning som gjorde at man kunne lade selv, uten å måtte vente på den ene timen to ganger i mnd. Jeg vil samtidig rose dere for ny nett blogg! kjempe fin! Dere bør nege opp lapp i oppgangene om at den finnes,    det var helt tilfeldig at jeg oppdaget den! 

Kjersti, griffenfeldsgate

Kjersti_tofte · 30. august 2011 17:26

Forresten så stod det her i går at det skulle være ladevakt i dag 30…det er nå forandret. Dumt for oss som hadde håpet å få ladet og vasket denne uken.

Lukket for kommentarer.